2019-01-27 925 views
第一次兩個人食已經覺得個魚煲好好食,但兩個人食唔得多,就約friend再食咁就可以食多啲野好鐘意依d小區食肆,好多枱客同店員都有講有笑,好有人情味今次一樣叫左魽魚石窩,上次兩人一個窩加碟菜已經好飽,今次五人就嫌一條魚吾夠喉,不過可以叫多d其他配菜打邊爐魽魚都幾大條,本時吾食皮,吾損骨,呢條魚炸過,魚肉依然鮮嫩,連d皮同骨都吾放過一個鍋入邊除咗魚,仲有好多配菜炸饅頭真係超好食,佢依個係迷你饅頭查多浸蜜糖係面,再點練奶真係好好食,佢可以炸到外脆內鬆化嘅程度,好似平時零食嘅小饅頭嗰種粉粉地甜甜地嘅味道,我哋直頭encore左一次呢個黑䐁肉又係好好食,好有豬味,我第一次係香港食過咁好食嘅火鍋豬肉我地幾個都係牛魔王,今次豬肉贏,呢個肥牛佢都好重牛味,佢比較厚切,口感就強d椒鹽雞無骨呢個就比較一般,覺得就咁炸雞軟骨會好食啲有d配菜太平凡,吾特別評論啦

好鐘意依d小區食肆,好多枱客同店員都有講有笑,好有人情味

魽魚石窩
一個鍋入邊除咗魚,仲有好多配菜

炸饅頭

黑䐁肉

肥牛

椒鹽雞軟骨
椒鹽雞無骨呢個就比較一般,覺得就咁炸雞軟骨會好食啲

有d配菜太平凡,吾特別評論啦
2019-01-26
魽魚石窩