😨誤入左一間性價比極低,食物參差,座位狹窄嘅餐廳。首先,成間鋪好細,可以坐嘅空間成L型,枱與枱之間好貼,櫈好多都冇椅背,一間cafe連坐都唔舒服,難搞。😵‍💫咁都算,因為不竟我揀呢間餐廳係因為佢新,同埋d食物賣相好靚。🤔龍蝦三文治 ~$90佢個包偏硬,唔熱,有1/3係冇肉,基本上好難食曬成個。醬好咸、蝦肉都ok 彈牙,但真係太少,收成90蚊,絕對唔值。🫥鰻魚三文治 ~$90個包同上,鰻魚正路都係現成嘢,但都可以好腥!😣粉紅梳打 $50普通梳打,加左d粉紅色糖漿,冇咩甜味。🤨抹茶雪山 $60奶落左好多,茶味好淡;冇咩糖,都可以話好事,冇咁甜,但冇咩驚喜。🥴講真,純粹唔想大家抱太大期望入去,失望感好重,總結就是:價格與用餐體驗非常不相符!😞
😨誤入左一間性價比極低,食物參差,座位狹窄嘅餐廳。

龍蝦三文治 ~$90

鰻魚三文治 ~$90
個包同上,鰻魚正路都係現成嘢,但都可以好腥!😣

粉紅梳打 $50
普通梳打,加左d粉紅色糖漿,冇咩甜味。🤨

抹茶雪山 $60

2022-07-23
$145 (Lunch)