2010-02-04 7 views
今日慶祝我地O既紀念日;所以黎左尖咀;夜晚諗吾到食乜;之前做定功課!搵到呢間好多好評O既中東菜我見平時又少食又吾係太貴;所以決定食呢間!入到去;見到有SET DINNER;$139 FOR 2就叫啦;可以揀個PIZZA,1份CURRY,SAMOSAS/SPRING ROLLS同埋DRINKSSUPREME PIZZA;呢個PIZZA係乜都有架!餅底吾似係PIZZA HUT果D係薄餅底黎;焗完拎上枱仲好香TIM!食落好好味!有肉腸,黃椒,仲有火腿同埋MUSHROOM好有層次感!最緊要係有好長好長O既芝士!芝士怪O既我;梗係好愛啦!!入口好香芝士味;可能食完個CURRY先食PIZZA;所以令到個PIZZA整體好似啖左咁;所以都係要食左PIZZA先LAMB CURRY跟飯呢個羊1D都吾SO!!雖然吾係咁林;但係好入味!CURRY仲係好重味;但係1D都吾咸啵!不過就認真辣啦!所以吾食得辣O既千祈吾好揀呢個SAMOSAS呢個SAMOSAS好大個!跟PEPPERMINT YOGART SAUCE個SAUCE做得好出色!食落好香PEPPERMINT味不過個SAMOSAS我就冇食晒;好濟!入邊有薯仔同
今日慶祝我地O既紀念日;所以黎左尖咀;
夜晚諗吾到食乜;之前做定功課!搵到呢間好多好評O既中東菜
我見平時又少食又吾係太貴;所以決定食呢間!

入到去;見到有SET DINNER;$139 FOR 2

SUPREME PIZZA;
呢個PIZZA係乜都有架!餅底吾似係PIZZA HUT果D
係薄餅底黎;焗完拎上枱仲好香TIM!
食落好好味!有肉腸,黃椒,仲有火腿同埋MUSHROOM
好有層次感!最緊要係有好長好長O既芝士!芝士怪O既我;

LAMB CURRY跟飯
呢個羊1D都吾SO!!雖然吾係咁林;但係好入味!
CURRY仲係好重味;但係1D都吾咸啵!
不過就認真辣啦!所以吾食得辣O既千祈吾好揀呢個

個SAUCE做得好出色!食落好香PEPPERMINT味
不過個SAMOSAS我就冇食晒;好濟!
入邊有薯仔同埋有D雜菜;味道麻麻地

食完晒以上O既野已經好飽...但係我追加左個甜品
吾記得叫乜;但係甜甜地幾好味
經理話係用YOGART同埋麵粉整O既
係林;有汁跟O既;吾錯啵!

經理仲好風趣;呢餐真係食得好開心牙!
呢間舖頭O係我心目中留下左好O既印像!
下次要去食芝士薯條先 =)
DRINKS
LAMB CURRY WIF RICE
SUPREME PIZZA
DESSERT
2010-02-04
$74 (Dinner)
Celebration
Anniversary