2010-01-13 30 views
今日突然出吾到去搵男朋友,就約左BABE出黎~本身諗住同男朋友食O既;搞到好肚餓;行行下就見到EUROGOGO`俾MENU吸引;入左去朋友叫左個SOUFFLE;體形比較巨大;味道吾錯;蛋味比起之前我食O既冇咁大!不過甜好多;落枱時亦未聞到好香而我就叫左個芝士薯蓉;收銀話加5蚊可以有餐湯/汽水同埋GARLIC BREAD/SALAD我就梗係冇汁輸加左5蚊;要左白湯同埋GARLIC BREAD先上白餐湯;加左芝士粉同埋BLACK PEPPER`好香好濃;不過料就吾多;只見到幾粒我至愛O既CORN同埋兩粒煙肉之後再上1片GARLIC BREAD;好香;岩岩焗起;好香口後尾再加芝士粉{本人太好芝士!}好香;最後黎O既係芝士薯蓉'面層全塊芝士!正丫!不過芝士吾夠香口!但係下邊薯蓉做得幾好;牛油吾會太重;感覺吾會太留!整體黎講;呢1餐我好滿意;加5蚊有兩樣野揀亦算係平!經濟咁差時推出呢個優惠認真吾錯
今日突然出吾到去搵男朋友,就約左BABE出黎~

本身諗住同男朋友食O既;搞到好肚餓;
行行下就見到EUROGOGO`俾MENU吸引;入左去

朋友叫左個SOUFFLE;體形比較巨大;
味道吾錯;蛋味比起之前我食O既冇咁大!
不過甜好多;落枱時亦未聞到好香

而我就叫左個芝士薯蓉;

先上白餐湯;加左芝士粉同埋BLACK PEPPER`
後尾再加芝士粉{本人太好芝士!}好香;
最後黎O既係芝士薯蓉'面層全塊芝士!正丫!
不過芝士吾夠香口!但係下邊薯蓉做得幾好;
牛油吾會太重;感覺吾會太留!

整體黎講;呢1餐我好滿意;
加5蚊有兩樣野揀亦算係平!經濟咁差時
推出呢個優惠認真吾錯
白餐湯;CASHIER話係GARLIC SOUP
GARLIC BREAD
2010-01-13
$20 (Tea)
白餐湯;CASHIER話係GARLIC SOUP
GARLIC BREAD