(Non-member)
2009-04-13 7 views
前兩日與朋友再次光臨SIFT~這次是我第6次去LA~終於有新甜品la~不過我地最後都叫左佢最famous o個3樣~仲開左支紅酒~今次我地坐bar~次次都淨係得兩個女仔~整甜品同招呼客人都係佢地,唔明白點解唔請多個人lei~~~~???硬是覺得唔太衛生~~~~我的朋友很喜歡去中環消費~因為可以好容易見到明星~及明星的最真一面~別誤會~佢不是追星狂而是記者者~我成日覺得何為最真的一面?明星都係人者~~~不過o個晚我終於明白la~o個晚我地見到疑似一名過氣港姐~好似係姓楊~~我聽到佢個朋友叫佢做rabe~佢地叫左個sticky toffee pudding~有個waitress定chef ge女仔比左佢之後~佢話dirty要換,不過佢又拎起左個雪糕淨係換個旦糕~之後o個女仔比左個旦糕比佢之後佢話~~~~~我同d朋友 O 晒嘴~~因為佢舊雪糕已經差唔多食晒~我個記者朋友都忍唔住話不過佢話佢無noise所以唔會寫佢~不過依d gum ge人~又難得個女仔肯換雪糕比佢~所以我覺得依度d服務算係甘囉~我黎過6次~都無bad 服務wo~!不過,環境就迫左少少~~~~同嘈左少少~仲有坐到最後見到own
前兩日與朋友再次光臨SIFT~
這次是我第6次去LA~
終於有新甜品la~
不過我地最後都叫左佢最famous o個3樣~
仲開左支紅酒~

今次我地坐bar~
次次都淨係得兩個女仔~整甜品同招呼客人都係佢地,
唔明白點解唔請多個人lei~~~~???
硬是覺得唔太衛生~~~~

我的朋友很喜歡去中環消費~因為可以好容易見到明星~
及明星的最真一面~別誤會~佢不是追星狂而是記者者~
我成日覺得何為最真的一面?明星都係人者~~~
不過o個晚我終於明白la~
o個晚我地見到疑似一名過氣港姐~好似係姓楊~~
我聽到佢個朋友叫佢做rabe~
佢地叫左個sticky toffee pudding~
有個waitresschef ge女仔比左佢之後~
佢話dirty要換,不過佢又拎起左個雪糕淨係換個旦糕~
之後o個女仔比左個旦糕比佢之後佢話~~~
[換埋舊凍d ge雪糕比我地]~~
我同d朋友 O 晒嘴~~
因為佢舊雪糕已經差唔多食晒~
我個記者朋友都忍唔住話[我點解可以貪心成甘~~~]
不過佢話佢無noise所以唔會寫佢~
不過依d gum ge人~又難得個女仔肯換雪糕比佢~

不過,環境就迫左少少~~~~
同嘈左少少~

仲有坐到最後見到owner,都幾靚女ga~!
2009-04-11
$200 (Dinner)