2019-08-07 1616 views
次次來森屋都要等,不過可能因為師傅堅持即燒既原因,多單做唔切啦。我平時來多數都係食照燒雞塊餐,而同事都係食薄燒牛肉餐。對於我呢啲唔食牛嘅人來話,薄燒牛餐最吸引應該係隻蛋。😂😂😂😂😂照燒雞係用串燒形式上枱的。食起上來好有炭燒香,夠晒Juicy 又無燶,厚身有咬口,整體來説覺得幾好。。唯一係通常一上枱就覺得得2串好少,但好多時食完係夠飽的。😂😂😂另一款今日食既係吉列豚,我覺得呢個好。好。食👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻真嘅,個炸粉唔厚,又脆,好明顯係鮮炸。不過都有少少肥,可以接受。個豬扒汁很不錯,送飯好好!👍🏻🤪🤪不枉我等左40mins。。。不過話説,Lunch 1個鐘,去到餐廳10mins,個餐來到我基本上得5mins食。如果下次可以快啲就好了。😂😂😂另外,我想提提大家,千祈唔好叫一啲唔係Set Menu 上嘅餐點。我上次唔信邪,多口叫左個拉來,結果中伏。😂😂😂 仲有,個餐會包麵鼓湯同沙律的,幾好飲咖,啲菜都幾好。不錯不錯。🤪🤪🤪