2019-05-17
成日聽講呢間小店用心經營, 仲要好文青感覺, 值得去試下同慢活一下.Fish and Chip ~即叫即整, 魚同薯條都係熱騰騰, 但炸粉比較多, 感覺炸粉同魚的比例係1:1, 完全唔似外國食開的感覺, 不過味道都算可以, 但上菜的時間真心耐, 由叫到真正上枱等左15分鐘至有主菜, 不過都明白, 因為佢地係即叫即整同眼見廚房唔多人, 而且11點幾, 應該都多order.凍朱古力 ~~凍朱古力, 等左35分鐘至上枱, PS:係同一時間落單, 不過店內的待應都算細心, 佢叫我差唔多食完, 連枱面的水都飲晒, 就問我飲品係唔係未嚟... 最後真正上枱要45分鐘, 至於杯朱古力我覺得唔甜, 冇朱古力味, 唔好飲~PS: 眼見好多人排隊, 如果佢送餐的效率快些, 咁一來佢可以做多幾單生意, 二來顧客也不需要排隊排咁耐.
Fish and Chip ~