2020-09-07 262 views
上次喺韓國太過倉猝,黎唔切食傳說中嘅Issac toast🤯聽到佢嚟香港到開分店,今次終於難得有機會嚟到沙田試吓🥺但係喺新城市廣場三期行嚟行去,連reception都問埋,😤都搵唔到正確嘅位置喺邊,所以溫馨提示大家一定要喺GU嗰度轉入去,跟住再轉右就會見到呢間舖頭。見佢有咁多口味,諗咗好耐,最後決定食🥪煙肉薯餅超級吐司🍞見到咁多人,諗住要等好耐啦,結果聽咗三首韓文歌就已經輪到我。可惜,唔知係咪因為太單,店員做到好攰,所以外貌就整得影真麻麻;咬落去個麵包幾鬆脆,有汁之餘又唔會令到個包好淋,雖然煙肉有啲少但係在配合返塊適中嘅薯餅口感咬落去都幾鬆脆、幾好味😋再配合返佢嘅秘製醬汁,將成個toast簡直昇華👍🏻簡直彌補左上次冇喺韓國食到嘅一個遺憾,同時呢個Issac Toast就彌補左今年心身靈冇得去旅行嘅失落感😭
聽到佢嚟香港到開分店,今次終於難得有機會嚟到沙田試吓🥺

見佢有咁多口味,諗咗好耐,最後決定食🥪煙肉薯餅超級吐司🍞

2020-09-05
TakeAway