2013-09-25 28 views
約了朋友去睇舞台戲但早到左,所以便想找一處地方坐坐,順便食少少嘢。閒坐的話通常都是去Starbuck 或 McDonald's。橋低(A3出口轉右)那間麥記實在太多人,又無McCafe。所以便去了這間離地鐵出口不遠,又有McCafe的麥記。一入去發覺没有滿座的情況,實在太好了 !!!!!!!黎到McCafe就係想試下它新出的鮮奶焙茶 (Hojicha Milk Tea)。之前在Starbucks都試過,覺得唔錯。McCafe的鮮奶焙茶真的不錯。最鐘意係在上面的「茶」字,令到整杯飲品都好像很特別。McCafe的飲品真的不錯,但食品就唔好了。蛋糕太甜唔好食,有時會出的意粉就太咸。但這個Whole Wheat Bagel 就真係超正(只需加$9),鐘意食Bagel的人一定要試下。可惜呢款Bagel只是配埋Cream Cheese,如果可以選擇加咸料就更加好了。
!!!!!!!

Hojicha Milk Tea
Bagel
McCafe的鮮奶焙茶真的不錯。
最鐘意係在上面的「茶」字,令到整杯飲品都好像很特別。
2013-09-13
$35 (Tea)
Hojicha Milk Tea
Bagel