2015-05-02 846 views
前晩2人6:15分去到囉飛,等左20分鐘左右入去座,同我地同一時間一齊入黎隔離左邊枱既情侶,同時大家大約差不多時間叫野食,左邊枱情侶叫的全有食物到齊,我當時冇所謂,可能整緊啦,咪等下先啦,等左大約半個鐘都未有,左邊枱同我同時間入黎,都已經食左大半啦,一碟都未到,咁叫個waiter, 佢幫我跟跟,轉頭就出晒我叫既食物,3樣食物同時咁快出比我地??咁點解要等半個鐘呢!當開始起筷食野時,同時右邊枱剛黎左枱客,座下點野食,叫的食物同我地差不多,佢地D食物5分鐘左右到,當時氣爆,左邊枱右邊枱等左5分鐘不到食物就到,我地等半個鐘頭有多,真過分,服務態度一般冇笑容。食物方面見人見智啦,我覺得一般,唔啱我口味,下次不會再光顧了。一次便夠。

半分炸雞
2015-05-01
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)