2018-12-24
落雨唔想出街食飯,又好耐無食過 pizza,叫外賣算嚕!記憶中 pizza hut 無炸雞,我又想食炸雞,芝脆雞嘅pizza又唔多掂,得番一個選擇,pizza box.點咗個香焗雞上脾套餐,有一個普通薄餅,雞上脾三件,小食,飯或意粉選一個.Pizza 叫咗多寶大批,材料有青椒,洋蔥,薄片紅腸,意大利腸同蘑菇,轉超薄奇脆餅底,再加埋忌廉火腿蘑菇意大利同薯波30個,成個餐齊哂!所謂嘅薯波,不如叫迷你薯餅更貼切,入口無咩油,相信係焗熟唔係炸熟,所以唔脆,口感唔啱我,重要成30個呀!后悔點咗哩款小食!意大利飯係最難食一環,不單只倒汗水滴翻落個飯,個飯口感偏硬,相信出爐時間頗耐先有哩個效果,唔合格!焗雞上脾雞肉嫩口,成個餐最滿意係哩三件雞.同樣地,估計個 pizza 已經出爐一段時間,所以奇脆變奇硬,好味講唔上,合格囉!打電話落單,問要等幾耐,回覆話一個鐘,結果等兩個鐘有多,打電話追單就話餐廳多單,我落單時又唔見佢地咁講,多單就咪覆我等一個鐘啦!下次重點幫襯呀?
點咗個香焗雞上脾套餐,有一個普通
薄餅,雞上脾三件,小食,飯或意粉選一個.
焗雞上脾雞肉嫩口,成個餐最滿意係哩三件雞.