2018-09-18 559 views
12:26分落單,12:38先有得拎。之前試業階段食過覺得好味,今日可能剛正式開業,失哂準,首先係個包散哂;第二係等左咁耐先拎上手都唔熱,只係微溫;第三係醬汁唔夠;第四係最重點嘅漢堡肉,咬落完全散開,無肉餅嘅感覺反而似肉碎,一堆漿住個口嘅生粉獻咁,好失望。薯條好食,唔係用千年油(咁因為啱啱開又無得比較)。試業日子,店內清一色係自己人黎試食,我响度等,周圍避開佢地影相,有點尷尬;期間都有幾個客行入黎想試,但見到呢個情況都走夾唔抖。我㨂日子㨂得唔好啦真係,本身住附近,本來諗住成日有得食好開心,而家都係決定唔會再幫襯。一個不愉快的經驗。

一個不愉快的經驗。
雙層漢堡蛋包
TakeAway