2019-01-09 351 views
好有心思既日式西餐,連plating 都好有心機!雖然星期六日我都要12點到都等至少半個鐘,但我都會等!佢份量大而且全部都好好味,每次我都忍唔住全碟清!佢廚房用料靚,亦只會即叫即煮,所以有時坐低都要再等多15-20分鐘至有得食。如果你本身好肚餓,就唔好揀呢間啦佢只係小店經營,所以都坐得好逼,但價廉物美既美食絕對可以補償!如果有小朋友或推bb車,建議唔好黎食,小朋友同大人都會坐得唔舒服。雞扒蛋包飯: 5粒星星雞扒係岩岩炸出黎,再配佢既汁酸酸地,令雞扒配蛋唔會太膩,味道一流!溫馨提示:佢黑毛豬、蛋包飯,同跟餐既湯好多時1點前已賣哂,想食一定要早D到啦
好有心思既日式西餐,連plating 都好有心機!

雞扒蛋包飯

雞扒蛋包飯: 5粒星星

2019-01-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
雞扒蛋包飯