2017-10-13 235 views
麥當勞推咗麥麥送apps咁耐第一次用因為打通宵麻雀走唔開又肚餓唯有嗌啦2:15係apps落完order,佢話預計時間2:45-3:15到咁我哋都估到佢一定例遲架啦,預4:00實有嘢食睇住個apps check住佢送嘢食嘅progress,見佢一直都話啲食物preparing,去到3:45先prep完,個status轉咗delivered,一心以為會好快等完又等,等完又等,等到5點先送嚟真係先肚火不過見到外賣哥哥身水身汗都唔好意思話佢,唯有上嚟打食評5點鐘麻雀都打完先送嚟真係唔知佢想點,其實佢唔夠人送外賣就唔好應承可以1個鐘內送到啦嘢食方面麥樂雞同雞翼雖然淋咗,但係都幾熱比較值得開心嘅係有板燒雞腿包食不過調味粉又換哂,薯條又凍到硬哂,真係如果有得揀嘅話唔會想食薯條(但係個3人餐揀嘅時候冇其他option,得薯條
麥當勞推咗麥麥送apps咁耐第一次用

因為打通宵麻雀走唔開又肚餓唯有嗌啦

咁我哋都估到佢一定例遲架啦,預4:00實有嘢食

等完又等,等完又等,等到5點先送嚟真係先肚火

不過見到外賣哥哥身水身汗都唔好意思話佢,唯有上嚟打食評

嘢食方面
麥樂雞同雞翼雖然淋咗,但係都幾熱
比較值得開心嘅係有板燒雞腿包食

Delivery