2021-01-19 305 views
去開花墟買花就黎試吓近期ig成日見到既awaitcafestudio,門口嘅白色牆好吸引,最鍾意簡簡單單白雪雪嘅感覺。入到去環境都好舒服,花草樹木有很療癒的感覺,叫咗個我最愛嘅All day breakfast,見佢啲配搭好得意有雞骨腸同埋玉子燒,好日式嘅感覺,仲有叫咗個青醬帶子巴馬火腿意粉,當然唔少得我最愛嘅焙茶latte la..果然過我哋冇令我失望,好豐富嘅感覺而且有別於平時既all day ,日式嘅嘢食好有新鮮感。個青醬意粉真係好出色,青醬嘅味道好濃郁而且意粉嘅軟硬度啱啱好,帶子可以再煎香少少😚。焙茶latte同綠茶latte 放埋一齊顏色好舒服,茶味都好香,佢哋係用日本嘅美好園,呢個位值得加分,同埋一啲都唔甜,最啱唔鍾意食咁甜嘅我。最後見到隔離枱食cake好吸引就叫咗個青檸芝士蛋糕試吓,食得出佢嘅cheese好滑,係高質嘅感覺,酸酸甜甜咁好開胃,同焙茶嘅味道好夾。整體來講,環境舒服有大自然嘅感覺,店員亦都好nice,食物唔單止樣靚而且質素都很好,會再嚟。