2023-06-11 54 views
筲箕灣旋轉木馬餐廳🎠餐廳既裝修幾靚,好夢幻好Colourful✨《Set Dinner $488》我地揀左新奧爾良Shake Shake海鮮袋配火炙拉絲芝士及意大利蛋麵,店員會即場係你面前Shake,仲會燒埋芝士俾你睇,海鮮袋有龍蝦尾,大蝦,帆立貝,蜆,青口,西班牙風腸,粟米同薯仔,份量都幾多,三個人食都得啊,醬汁帶有少少辣味,食完唔會覺得漏,龍蝦尾同大蝦都好大隻,完全可以成舊肉抽岀黎,肉質彈牙,唔錯😙《酥皮焗周打蜆忌廉湯 +$25》酥皮焗得好靚好脆身,Mix埋啲忌廉湯好夾,係童年回憶啊😆《凱撒沙律》味道正常,不過不失,份量都算多,食落幾清新,尤其係配埋啲海鮮一齊食,中和返小小油膩感🙈《梳乎厘奄列 $115》呢個梳乎厘奄列真係必叫!!賣相一流,超級巨型😂一上枱即刻聞到陣蛋味,超香👍🏻質感係fluffy個種,但係未去到好輕盈,所以食落都會有少少實在感,配埋啲甜甜地嘅cream,真係好滿足😙《Pineapple Hat +$24》呢杯真係打卡一流,賣相超靚,成片菠蘿🍍上,仲加左啲焦糖係面,甜甜地又脆脆地,野飲味道就係菠蘿汁加雪碧,唔算太甜,幾好飲😙《Fresh Mango Lime Sod

《Set Dinner $488》

《酥皮焗周打蜆忌廉湯 +$25》
酥皮焗得好靚好脆身,Mix埋啲忌廉湯好夾,係童年回憶啊😆

《凱撒沙律》
凱撒沙律

《梳乎厘奄列 $115》
梳乎厘奄列

《Pineapple Hat +$24》
Pineapple Hat

《Fresh Mango Lime Soda $58》
呢杯飲品相對比較甜少少,可能因為加左芒果既關係,但同時亦都加左片西柚係入面,記得篤多幾下,飲落會更加refreshing😉賣相都好靚,個芒果真係超甜!!
Fresh Mango Lime Soda

Dirty Skillet