2024-07-26
聽同事介紹呢間安利魚蛋粉麵好出色🍜冇食過唔好同人講去過筲箕灣,見佢講到咁誇張,個日放假就去左試🤣本身都預咗要排隊,但去到都係俾出面排緊隊嘅客人嚇親,果然食好嘢都係需要等待🙂↕️最後由2點3 等到差唔多3 點先入到去,個肚已經餓到扁咗🥲切腩魚片撈粗 $60未食已經留哂口水,賣相非常之吸引❤️食材高質,魚片頭好彈牙,牛腩唔係平時茶記個啲cheap牛腩,咬落去係有一絲絲牛肉,而且好重牛味,份量都幾多,食極都仲有肉🤣🤣撈麵煮得啱啱好,唔會太淋又唔會太硬,味道調較得好好,因為嗌撈麵,所以會配埋個湯,好食到我唔洗15 分鐘就清咗成碗麵😛鮮油奶多 $24見到好多人除咗介紹牛腩麵,仲話鮮油奶多係必食,所以我都嗌咗份🙂↕️多士烘得好脆,面頭金黃色,入面夾住鮮油同海量嘅煉奶💛呢個咁邪惡嘅配搭其實點食都唔會輸,一個人食哂2 塊簡直係濕濕碎😋😋.呢間雖然只係賣普通嘅牛腩粉麵,但味道絕對唔普通,係我會掛住嘅味道🤤我好快會再嚟食🙂↕️
切腩魚片撈粗 $60
鮮油奶多 $24