2023-10-27 58 views
雖然最近雖然頻頻食冰室,但冰室勝在選擇夠豐富嘛🤭黎呢度食點籽冰室,貪佢求其食一餐又唔駛煩唸食乜,最緊要醫飽個肚! 當然係幾邪惡 😈 熱騰騰的華田脆脆西多士,入口味道很不錯,吃起來很脆。大量華田脆脆可以Refill再加上面繼續食。大大塊牛油🧈溶合華田脆脆嘅西多士雖然邪惡但真係令人停唔到口🤣😂🤣餐廳推介必吃,就試吓佢咩料😋😋咖喱牛腩撈丁既咖喱幾香,帶點微辣吊起個味。牛腩份量都唔少,牛筋份量都多!睇到都覺得好滿足😋瑞士汁雞髀配薯角,咁先係懷舊得嚟,又夠經典。雞髀大大隻,瑞士汁味夠濃但唔會覺得係heavy! 薯角好脆卜卜,Love IT當你食到七七八八嘅時候,自然就會有侍應問你餐飲想飲咩,我哋就點咗☕️熱奶茶茶底絲滑 香濃 飲落好順, 幾香滑 👍口感特別滑,飲多幾杯都得呀! ☕️熱檸茶茶底味濃,非常非常的好喝!地道!強烈推薦。☕️熱檸蜜正正常常,檸檬🍋味清新

☕️熱檸茶茶底味濃,非常非常的好喝!地道!強烈推薦。

☕️熱檸蜜正正常常,檸檬🍋味清新