2019-11-30 1406 views
因為貪方便最近我同老公幫襯左兩次小店是採用自助形式的自己點餐付錢有少少似去快餐店咁1)雞肉喇沙,原本我以為是雞絲那類,但原來真的是雞肉,所以有點失望。味道比較淡沒有出面那些咁濃味,亦沒有太重的椰子味,反而有少少甜微辣幾惹味2)斑蘭多士:一般。雖然個麵包烘都烘得幾脆,但個麵包係用麥包我自己個人覺得感覺有啲唔係好夾,斑蘭醬ok 唔太甜幾fresh3)肉骨茶米粉:好好味米粉朔晒肉骨茶的湯味,肉骨茶亦唔算太重藥材味,好正!不過肉質唔夠嫩好鞋,反而個米粉好好食4)咖喱牛尾飯:咖喱比較杰身,我自己比較喜歡食多汁的。牛尾出奇地嫩喎,連我平時唔食牛尾都覺得幾好食這些小店在香港買少見少應該支持一下如果有一天我們一家真的移民我都很想在外國開一些地道食店簡簡單單卻又認認真真過日子❤️
因為貪方便最近我同老公幫襯左兩次
小店是採用自助形式的自己點餐付錢
有少少似去快餐店咁

這些小店在香港買少見少應該支持一下
如果有一天我們一家真的移民
我都很想在外國開一些地道食店
簡簡單單卻又認認真真過日子❤️

2019-11-02
$100 (Lunch)