2008-08-08 11 views
好耐沒有食過牛尾, 眼見轉左menu所以一試, 對上一次於尖沙咀厚福街食, 相比起pancake真係有差, 今次試過呢度真係算平靚正, 紅酒牛尾燴飯既牛尾好軟, 酒味好夠, 又大份, 真係好鍾意食炆牛尾, 其次再試日式咖哩牛肉蛋包飯, 同日式餐廳食既差唔多, 冇太大驚喜, 朋友再來一個什扒, 真係好個隔離花園餐廳, 起碼2個人都食唔哂, 飲品,見到有人評d朱古力冇味似水, 但係餐送既我又選擇佢喎, 但其實都幾濃吖, 下次我都會試下其他朱古力味飲品..木瓜牛奶都幾好飲,好似台灣果d味道.甜品, 綠茶果凍, 送既, 麻麻地, 但送既想點呀! 其他friend眼到即刻加錢轉其他甜品, 點了一個baileys 布甸同朱古力新地, baileys布甸有驚喜,有酒味又唔會太甜,而朱古力新地有朱古力雪糕+朱古力碎+朱古力布甸+朱古力泡夫+朱古力醬,個賣相好有心思,低讚.

$80 (Dinner)