2017-10-29 1199 views
今日特登去附近探朋友同佢食lunch,不嬲都鍾意食日本野咁就行入去啦點知一個人都冇,入到去睇返都唔知食乜因爲選擇不多,諗左好耐終於決定揀咗個三文魚刺身定食,佢寫住有前菜丶面豉湯!跟住拎到上嚟…我知道50幾蚊一個魚生飯定食並5可以要求啲乜嘢…真係好大碗飯,記住飯好多!因為只係得五片薄嘅三文魚,唔緊要!最慘係通常啲飯店都可能有幾粒蟹子或者有幾塊青瓜半碟,唔該哂係冇的!三文魚嘅味道係正常!食個飯感覺好可憐,所謂前菜係幾條切碎嘅生菜加芝麻醬:.…不過唔緊要呢個地方好少去一次夠啦!我覺得如果唔係因為住喺度冇得選擇我都唔會再有第二次,住喺呢度附近都真係冇啖好食
跟住拎到上嚟…
食個飯感覺好可憐,所謂前菜係幾條切碎嘅生菜加芝麻醬:.…