2016-09-26 8318 views
朋友話尼度任食燒肉同唔錯,所以網上預約左時間黎食~6點30都冇咩人,但之後發現越來越多。果度環境唔錯,全落都舒服。有歌聽,見D職員穿軍服~可能都係受韓劇影響~飲品任取,數量算普通。睇睇餐牌先~點左五花腩、梅頭肉、豬頸肉、LA牛排骨、牛肋骨肉~大致算好食~唔錯~有叫烤鰻魚,但第一次叫漏左單,要第二次再叫先出現。但同我想像中唔同~佢完全熟透加有汁。。。還是我大鄉里唔知係咁既~@@?其實可以就咁食~燒完更加入味~可一試。諗住食濟洲島黑毛豬肉湯飯~但佢話賣晒....咁早都賣晒~哦~唔緊要~有機會再試吧.....叫左海帶湯,都幾好味,我飲晒。茄子好似薄左D,定正常架~值得推薦的就係煎泡菜餅,外面很脆,內裡鬆軟,真係要試下,必食。我好飽但都食左2塊~最後係想講下~如果有埋蒜片就更加好~佢D菜不停加都得~一塊菜加一塊肉,再加一片泡菜連住食,真係好好食~D蛋都唔錯~其實都係普通蛋而已~^^值得讚賞係,職員見到烤爐面污衊就會自動換,這是值得讚賞既事。但當埋左單之後再燒(提早找數),叫左幾次職員換都好似冇聽到。。。最後要叫多次先聽到。整體OK,都係普通。調味料都係要出去取~水煲應該係豉油~
朋友話尼度任食燒肉同唔錯,所以網上預約左時間黎食~

6點30都冇咩人,但之後發現越來越多。

飲品任取,數量算普通。

大致算好食~唔錯~
有叫烤鰻魚,但第一次叫漏左單,要第二次再叫先出現。

其實可以就咁食~燒完更加入味~可一試。
叫左海帶湯,都幾好味,我飲晒。

茄子好似薄左D,定正常架~

煎泡菜餅
我好飽但都食左2塊~
最後係想講下~如果有埋蒜片就更加好~
D蛋都唔錯~其實都係普通蛋而已~^^

整體OK,都係普通。

調味料都係要出去取~水煲應該係豉油~
2016-09-23
$209 (Dinner)
煎泡菜餅
  • 泡菜煎餅