(Non-member)
2008-07-10 4 views
尋日响呢度食下午茶, 一入到去覺得好嘈, 啲staff播緊dsico音樂, 仲要好大聲, 於是就同一個著黑色套裝既中國女staff講, 問佢可唔可以細聲d, 佢話好, 但係無做到, 我估佢係店長之類, 真係覺得d音樂好煩擾, 於是搵另外一個黑色套裝既女staff講, 原來係日本人, 佢唔識廣東話亦唔識英文, 佢d同事見到都唔埋黎幫佢,於是再搵番第一個店長之類既staff講, 佢先細聲d, 我覺得我呢個要求唔係好過份, 我都無要求唔好開佢既disco音樂, 仲有做緊生意既時候又搵人係度檢查冷氣系統, 有無諗過衛生既問題, 或可以搵d帆布遮住做野既地方, 真係印象一次比一次差, 以前又試過miss單, 啲staff又鐘意企埋傾計, 可能我地去既時間比較少人, 佢地覺得無咩所謂, 始終覺得銅鑼灣間好d, 我唔會再去旺角間,