2019-04-24
荃灣都有唔少火鍋🥘,不過我都係鍾意上次嚟食過呢間稻八,好好味又多嘢食,環境寬敞,又有日式feel🎎🎏,今日同家姐兩個過嚟撐吓檯腳先👭。呢度有好多價錢款式選擇,由每位$158至$368不等,如果夜晚9點半後嚟幫襯仲全單85折添,超抵食呀。我哋揀咗一款稻八海鮮餐,有海鮮拼盤一份,羊🐐、豬🐷、雞🐔無限添加。海鮮拼盤有虎蝦🦐、青口、蠔、八爪魚🐙、北寄貝、螺🐚、蜆等,而且樣樣都好新鮮。湯底選擇好多款,我哋揀咗個九洲豬骨濃湯🥘,果真夠晒濃味,豬骨味都好出。呢度仲有得自製天婦羅🍤,客人可以揀自己鍾意嘅款式,款式都有十幾款,有蝦、煙肉腸、特級魚蓉燒賣、灸燒芝心丸等等。然後跟住指示點啲炸漿同米糠去爐度炸就可以。有得玩,又有得食!😉自助吧有好多蔬果蔬菜🥒🌽🥕。多款飲品任飲。🍹🍷🍸甜品有阿波羅三文治、雪糕糯米糍、綠茶蛋糕、泡芙等,埋完單仲有haagendazs或者movenpick雪糕添呀,正呀,我梗係梗咗雪糕之王movenpick啦🍦!
自助吧有好多蔬果蔬菜🥒🌽🥕。多款飲品任飲。🍹🍷🍸