2018-07-27
今日男朋友生日哦😘☺️ 本來想好好去間餐廳同佢慶祝架👫可惜我呢排好忙 聽日又有急事要做 🙈🙈 所以今晚唔能夠同佢去我plan好嘅餐廳食餐飯 只可以食簡單嘅一餐飯🙈 買個蛋糕🎂慶祝哦 抱歉哦🙈😭但男朋友都💯無介意哦 我哋就簡單咁食餐上海菜小籠包 甜甜蜜蜜咁過了👫☺️叫左個頭盤 類似五香牛展 個汁都調得幾好 麻油又夠香 我都幾中意食😛 記得點個汁哦😛 男朋友覺得作為前菜都唔錯阿💁♂️💁♂️💁♂️小籠包都正常 又唔貴 皮唔會厚 一啖咬開有湯汁☺️☺️ 不過未算爆汁💁♂️ 最好食係個韮黃炒鱔糊😋😋 鱔糊嘅份量勁多 條條鱔肥嘟嘟😋 肉質有啲口感又唔會淋啤啤 整體味道又夠!!💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️男朋友同我都好鍾意食👫😋最後我哋仲叫咗個酸辣湯麵 味道就偏辣咗啲 我哋覺得多酸會好味啲💁♂️💁♀️ 同埋個湯杰左啲🙅♀️ 麵嘅質地就唔錯 幾煙韌💁♂️💁♂️💁♂️男朋友食得開心就好啦 生日快樂喔😘
男朋友食得開心就好啦 生日快樂喔😘