2019-06-24 566 views
今日星期一,唔係好肚餓,自己一個又冇帶飯又唔知去邊度食,就試下哩間台灣蛋餅小店啦!鋪頭比較舊,如果裝修可以靚d就更加舒服。老闆好熱情請我就坐,餐牌好簡單,一眼就望晒,當然我就試佢地招牌嘅吞拿魚配肉鬆蛋餅!其他嘢食都好似唔錯喔!蛋餅黎到份量有6塊,餡料多到爆晒出黎。可能吞拿魚係預先撈好放係雪櫃,所以唔係好熱到入心,但份量係足夠嘅。見到仲有類似蜜糖淋左少少係上面,令蛋餅帶甜味。唔好以為佢細細份唔會飽,原來食落都有飽足感!可以配奶茶或者柚子蜜,我怕我腸胃敏感所以揀左柚子蜜,老闆好細心將渣隔開,臨走仲提醒我攞遮添!

吞拿魚+肉鬆蛋餅
2019-06-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$58 (Lunch)