2023-08-23 340 views
八月份OpenRice有優惠,外賣自取有折,所以食過幾次lunch,雜扒雖然70幾蚊,但係都叫可以接受,試過一次蔥油雞扒飯,雞扒比較乾,但係估唔到今日食下午茶$50.4紐西蘭牛扒配炒蛋多士熱飲,可以咁失敗咁差!紐西蘭牛扒,各位真係要睇清楚,絕對係iPhone原圖直出無添加,應該同我終止長度差唔多,因為本人係斯文人嘅關係,所以我用咗食指來做比較!去任食打邊爐嘅肥牛都不如!真係離晒譜有冇見過牛扒可以捲埋叉住?知唔知咩叫做牛扒?絕對違反商品說明條例,我點解唔食隔離大家樂?好耐未試過咁嬲。絕對係即時激嬲咗我🔥呢段時間都食過好多次, 以後可以唔選擇,鰂魚涌大把選擇!

有冇見過牛扒可以捲埋叉住?

絕對係即時激嬲咗我🔥

呢段時間都食過好多次, 以後可以唔選擇,鰂魚涌大把選擇!
2023-08-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)