Hiring
6 days ago
See All 6 Jobs
2018-05-03 497 views
今晚突然好想食米線,所以約左daddy去三哥。呢一間三哥係樂富開咗冇幾耐,店舖面積大,乾淨,枱與枱之間唔會太逼夾。呢一間三哥價錢較某啲地區貴。嗌幾個餸已經差唔多一個過橋米線嘅價錢。但係因為我哋食唔同嘅辣度,所以我地兩個人食通常都會嗌一碗過橋米線同埋一碗普通米線,然後啲餸share食,咁樣就比較經濟。同其他分店嘅過橋米線味道一樣最近嘅新寵!番茄湯茄味好濃郁,酸酸地又甜甜地,又有得揀辣度,perfect!仲要好多腐皮!不過食過幾次都係嗌小辣,有時會比較辣,有時就冇乜辣,有啲飄忽凍菜蜜雖然嗌咗小冰,不過都仲係有好多冰,但係味道都係足夠嘅。
今晚突然好想食米線,所以約左daddy去三哥。

麻辣過橋米線  10小辣

同其他分店嘅過橋米線味道一樣