2015-05-12 1259 views
今冷去大埔,冇咩頭緒食咩,見呢到都叫幾好裝修就入去,但原來得set,咁冇得選就點了肉眼扒同黑汁魷魚意大利粉,餐似得熱情果茶,轉要加錢,冇咩味,香香地餐點了沙律同湯各一share,湯是蕃茄忌廉湯,有蕃茄味,不太濃,沙律加錢有埋雞肉,味道一般,但友人要介口,都算是一個唔錯的選擇,雞肉嫩,菜新鮮主菜轉了洋蔥汁的肉眼扒,原來牛肉,所以我勉強食晒,奇怪係肉有點苦,汁記ok,唔靭墨汁魷魚意粉,呢個甜甜地,幾開胃,唔錯藍莓芝士蛋糕,都幾大個,也好靚,芝士味道濃,藍莓也唔酸加錢的蘋果酥雲呢拿雪糕,蘋果唔似新鮮,是果乾做,雪糕唔錯,酥皮比較硬總結,當平日午餐還可,冇咩選食物自己,不是食肉獸杯茶,相信隻比比會比較鐘意,服務一般,人流多
熱情果茶凍熱
蕃茄忌廉湯
雞肉田園沙律
唔靭
洋蔥汁肉眼扒
墨汁魷魚意粉,呢個甜甜地,幾開胃,唔錯
墨汁魷魚意粉
藍莓芝士蛋糕,都幾大個,也好靚,芝士味道濃,藍莓也唔酸
藍莓芝士蛋糕
蘋果撻配雲呢拿雪糕
$200 (Lunch)
蕃茄忌廉湯
雞肉田園沙律