2021-11-06
【明太子蟹棒海膽意粉】$118 好欣賞呢碟意粉好足料,真係有粒粒魚籽掛滿係意粉到,意粉硬度啱啱好,食到明太子嘅鹹香,帶點微辣,蟹柳都幾大條,海膽唔腥唔臭唔苦,我本身唔係特別中意食海膽都覺得佢唔錯❤️— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【青檸芝士蛋糕】$68呢個超推介,是日甜品每日唔同,好好彩比我食到呢個令人難忘嘅芝士蛋糕,蛋糕好夠滑青檸味非常清新可口,唔會太酸,但味道非常濃郁,食完一啖要飲一飲野先,先食到下一個甜品嘅味道!— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【焙茶巴斯克】$68同樣都係好滑,食到焙茶獨有嘅碳烤香味,一d都唔覺得膩,好食好食😋— — — — — — — — — — — — — — — — — — — 【Latte】$38【Hojicha Latte】$46兩杯熱飲都屬於不錯得水準,而且價錢合理!
【青檸芝士蛋糕】$68
【焙茶巴斯克】$68
【Latte】$38
【Hojicha Latte】$46
兩杯熱飲都屬於不錯得水準,而且價錢合理!