Plato Cafe & Bistro (裕民坊YM²)

2024-11-13 0 views
呢間餐廳行我最鍾意嘅簡潔風😆唔會有太多花俏嘅裝飾,簡簡單單又闊落,整體感覺令人舒適。食物選擇方面都有好多唔同種類嘅選擇,由burger、all day breakfast、意粉到豬手都有。我地嗌咗一個龍蝦全日早餐同卡邦尼煙肉意大利粉。個龍蝦都幾多肉同埋蝦膏,塊薯餅煎得好香脆,個炒蛋同黑椒腸都唔錯,最令我驚訝嘅係呢個組合配搭埋waffle黎食一啲都唔違和,仲好好味添!個卡邦尼意粉都唔錯,份量夠多,意粉嘅諗度都啱啱好。係嘢飲方面,我地叫咗一杯芒果沙冰同埋冰果茶,飲得出兩款飲品都用真材實料嘅水果去整,而且冇落太多糖,所以飲落好fresh,甜度控制得非常好!