呢間夜想食得輕盈d見到佢地既套餐價錢由$69-89而且套餐可以將飯轉配餐包 或沙律菜木系裝修令人用餐時間相當放鬆😌想每人食少D 真係一個不二之選┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈每人都Order 左個$69 set 有湯+飯+小菜SET 1✺⋆* 意大利產番茄蔬菜濃湯(配溫泉蛋)+ 番茄菠菜芝士雞肉卷 + 石窯餐包🍞雖是蔬菜湯但卻滿滿飽腹感原因那是超濃蕃茄湯沒錯!每口都是滿滿的蔬菜溫泉蛋本身已經打左入湯內但進食時都仍是保持到半流心狀態➸♡雞卷食左入口驚艷到!蕃茄味濃郁不突只,而雞肉相當嫩滑!而又真係食到夾心的芝士香同菠菜味💕💕➸♡由於比較夜先食我既晚餐~ 轉左做個餐包帶暖而軟綿綿的餐包,沾著餐湯食,之後「咕嚕咕嚕」咁將飲埋碗湯,是完完全全的滿足感(♡´∀`♡)┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈SET 2✺⋆* 花菜巴馬火腿濃湯 + 油揚豆腐黑豚薑汁燒 + 日本米飯🍚花菜湯充滿著菜磨碎的粗口感,微微帶著蔬菜本身天然的甜味,面頭仲有一塊火腿帶占鹹的火腿,成件事完全中和返。這碗湯,這口味,我很愛😃➸♡然而油揚係最愛吃的日本食材Top1、2 ,帶有少少甜味既汁燒豚肉,同油揚一齊吸左微微帶甜味
呢間夜想食得輕盈d

溫泉蛋本身已經打左入湯內
但進食時都仍是保持到半流心狀態
意大利產番茄蔬菜濃湯

➸♡
雞卷食左入口驚艷到!
蕃茄味濃郁不突只,而雞肉相當嫩滑!
而又真係食到夾心的芝士香同菠菜味💕💕
番茄菠菜芝士雞肉卷

由於比較夜先食我既晚餐~ 轉左做個餐包

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
SET 2

花菜巴馬火腿濃湯

然而油揚係最愛吃的日本食材Top1、2 ,
帶有少少甜味既汁燒豚肉,同油揚一齊吸左微微帶甜味嘅醬汁,入面仲有椰菜同金荀絲,食埋呢個完全唔覺有罪惡感,相當開胃、下飯菜佳選😳💕💕💕

用上的是珍珠米就肯定架喇 粒粒分明就係基本操作了😊
日本米飯

✰ 堂食加一服務費
✰ 人均$75
2023-01-09
$75 (Dinner)
意大利產番茄蔬菜濃湯
番茄菠菜芝士雞肉卷