2022-07-23 409 views
見到店個名,我不其然就左入去睇,橫點懶又唔想煮飯,就叫左兩個外賣飯返去食。 呢度既 slogan我都幾鍾意👍[食飯唔好同我講減肥][夠鐘食飯呀]都幾串咀➡️米串咀餐廳既位置唔係只有外賣,仲有做堂食,本來都想叫一串串既食物, 無奈要接阿仔放學, 如果拎啲一串串或者有湯就會好易打瀉,下次我一定會試❤️買嘅時候見到啲罐頭,以為呢啲係即食食物, 原來係用嚟再外賣嘅盒, 呢個gimmick 都幾得意, 我諗豬友一定以為我打斧頭打得好厲害🤣開飯呀一次過四個擺枱面都幾搞笑👍罐頭飯完全係做到保溫效果,返到屋企開嘅時候仲係熱辣辣,所以開嘅時候要小心燙手💕☺️香辣雞煲($48)嚿嚿雞件大件而且又滑, 成個罐頭都充斥住啲雞, 打開已經聞到陣陣嘅雞煲味😛 啲辣椒係堅有料真係食到陣辣味, 但佢又唔係係甘要辣, 佢辣得呢係有層次嘅: 放入口你係會食到雞嘅鮮味,之後個口就開始有麻麻嘅辣☺️巴東牛肉($55)牛肉又係大大嚿,咀嚼勁有口咬,但又係淋淋既牛肉,相對雞煲巴東牛肉唔辣,中和返,薯仔都滲晒汁既味食<米串咀>真係唔好同佢講食飯減肥😜因為啲汁真係會令到你撈曬成碗白飯💕但係又真係淨係要一試呢度既飯,加上餐廳又好有心思用罐頭,

開飯呀一次過四個擺枱面都幾搞笑👍

☺️香辣雞煲($48)

☺️巴東牛肉($55)

食<米串咀>真係唔好同佢講食飯減肥😜因為啲汁真係會令到你撈曬成碗白飯💕但係又真係淨係要一試呢度既飯,加上餐廳又好有心思用罐頭, 我自己真係好怕啲外賣得會倒瀉曬出嚟,但係呢個就真係密封哂👍
TakeAway
  • 香辣雞煲飯