2009-01-21 47 views
原本想和好友吃譚仔麻辣或桂林酸辣米線, 可惜太多人排隊, 所以回頭大救駕, 大救駕不用等位, 座位是三間中坐得最舒服, 但環境太暗, 感覺還是怪怪的。自算米線亦是三間中最貴, 酸辣似是一餸計, 太煩了, 乾脆點特定套餐, 包小食和飲品。先來拍黃瓜, 細細碟, 原來都幾辣, 不過這已是全晚最出色的, 辣得來清新, 青瓜幾新鮮。好友點了醬爆排骨米線, 望見好似好辣, 但食落又不會, 而且幾香幾惹味, 好味過我點的金菇肥牛米線, 清清淡淡的, 肥牛略韌, 普普通通, 不夠譚仔麻辣或桂林酸辣米線來得有特色。餐飲凍檸茶, 亦是一般, 好似譚仔好些少。我和好友都覺得此店米線麻麻地, 下次寧願排隊譚仔也不會再幫襯。

餐飲凍檸茶, 亦是一般, 好似譚仔好些少。

拍黃瓜辣得來清新
金菇肥牛米線清清淡淡的
凍檸茶
醬爆排骨米線幾香幾惹味
$33 (Dinner)
拍黃瓜辣得來清新
醬爆排骨米線幾香幾惹味