2017-12-01
我向來好喜歡小店呢間真係深得我心中午十二點幾都未係最多人食晏既時間都已經排哂長龍!兩位台灣媽媽主理,以台式國語招呼客人排隊時先點餐,雖然佢大大隻字寫住用餐時間只得30分鐘,但係其實你未食哂,過左30分鐘佢都唔急着要你走我諗佢都係想排隊既客人唔駛等咁耐,所以就想客人食快啲,因為真係超超超多人!佢入客,坐下即時點餐,送餐快,管理有系統,食物質素很好,份量也剛好,店員同我地講如果飯同麵唔夠仲可以添!真係超好!古早味滷肉飯(加蛋)好好食!飯唔夠可以再加,出面嘅滷肉飯多數用肉碎,但係佢係用腩肉切條!醬汁亦都好入味!起司蛋餅好鍾意呢個蛋餅嘅皮,類似法式煎薄餅,煙韌口感,入面隻蛋唔會過老,流心起司🧀️魷魚羹冬粉~整體都Ok冬粉可以添食!價錢合理!
魷魚羹冬粉~整體都Ok冬粉可以添食!
價錢合理!