時不時黎登龍街呢頭,近來呢棟Midtown 可謂搶哂風頭,好多新食肆開咗今日同朋友想食西式野,就揀咗最頂樓嘅penthouse, 歎美食之餘順便歎埋美景一入黎就見到依道燈光昏暗,好有情調而侍應都好細心咁幫我地鋪餐巾同簡單介紹餐牌,服務唔錯我地分別叫咗蜆肉意粉同燒龍蝦尾,響上菜前有個硬身嘅酸種餐包,條邊脆卜卜幾香口,啱哂中意食傳統西式餐包嘅人至於蜆肉意粉都幾健康又好食,因為佢同出面一般嘅蜆肉意粉比較,油量明顯少好多,感覺light得黎同樣夠味所以我幾中意而個燒龍蝦尾嘅肉質鮮嫩多汁,雖然唔算大條,不過重質不重量值得一讚嘅係,下面嘅番茄cream sauce入面有我久遺嘅gnocchi, 響香港無咩地方有得食,呢度嘅gnocchi煮得又腍又入味,唔錯食完之後我地上咗一層去咗飲酒專用嘅天台,個景真係一流呀下次如果飲酒嘅話就可以上黎呢度享受美景

一入黎就見到依道燈光昏暗,好有情調
侍應都好細心咁幫我地鋪餐巾同簡單介紹餐牌,服務唔錯

而個燒龍蝦尾嘅肉質鮮嫩多汁,雖然唔算大條,不過重質不重量

食完之後我地上咗一層去咗飲酒專用嘅天台,個景真係一流呀
下次如果飲酒嘅話就可以上黎呢度享受美景
2018-04-03
$350 (Dinner)