2021-03-16 1229 views
朋友好鍾意食burger 所以一直好想試呢間米芝蓮嘅burger餐廳~ 今日同佢係尖沙嘴shopping完 終於有機會黎試😍朋友叫左double happiness ($180) 而我就叫The Classic ($120) 加左個Butchers Fries (+$10) 啲食物一黎到 個對比真係令到我個burger好細😂😂咁我講下我個burger啦 呢個包係有乾式熟成牛肉漢堡、楓糖煙肉、番茄、酸瓜同用左秘制醬汁✨✨ 個人覺得個beef patty有啲令我失望🤭 首先偏乾唔juicy 然後又係well done🙁 真係麻麻地 不過煙肉唔錯🥰 燒到脆卜卜味道同成個包都好夾 令個口感同層次都豐富左👍🏼 秘制醬汁都唔錯 份量都好多 一切個包啲醬會湧出黎😂 令個漢堡整體無咁乾~總括而言 我覺得性價比偏低 呢個價錢可以有更好嘅選擇😢

總括而言 我覺得性價比偏低 呢個價錢可以有更好嘅選擇😢