2021-05-13
這間店舖是連續6年得到米芝蓮街頭小食推介, 主打係乾式熟成牛肉漢堡餐廳環境比較細, 牆上有牛頭既裝飾枱上有Tabasco(辣椒仔), Tapatio(墨西哥辣汁), 黃芥末, 茄汁看看Menu, 有湯有沙律, 當然還有漢堡, 價錢由$80-$180都有還可以加錢加薯條雞翼等小食THE HOT MESS ($80)+BUTCHERS FRIES ($20)+Truffle Moyo ($8)等了10分鐘左右送到, 因為係即制所以要等一會漢堡很大一個, 份量不少, 切開可以見到入面醬汁都幾多Menu寫有辣椒, 辣椒醬, 以為會辣, 怎知完全不辣熟成牛肉味道不錯, 配上醬汁很好吃, 不過鹹度有點高, 吃完後會口渴薯條份量很多, 剛炸起, 很脆很好吃, 不過油份有點多, 底下既紙全都是油, 黑松露醬很香很好吃總結, 我點的漢堡味道偏鹹, 不知道其他漢堡是否一樣食完要飲一枝水解渴, 薯條很油, 如果可以隔一隔油會更好, 不過味道係唔錯既還要提提大家店員不會中文, 要用英文點餐
還可以加錢加薯條雞翼等小食
等了10分鐘左右送到, 因為係即制所以要等一會
漢堡很大一個, 份量不少, 切開可以見到入面醬汁都幾多
Menu寫有辣椒, 辣椒醬, 以為會辣, 怎知完全不辣
總結, 我點的漢堡味道偏鹹, 不知道其他漢堡是否一樣
還要提提大家店員不會中文, 要用英文點餐