2023-05-14
尖沙咀人氣嘅Churros店終於開到嚟港島區啦!🤤🥰呢間主要做外賣嘅Churros店係賣西班牙油條🇪🇸成日經過尖沙咀店都好多人排隊買,所以懶惰嘅我一直都未試過🤣最近佢地喺炮台山開咗新分店,呢日同朋友經開北角就決心要食到佢🤤😋🌟𝐑𝐚𝐢𝐧𝐛𝐨𝐰🌈 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨新地杯🍦$68呢個係舖頭嘅人氣之選😆😋彩虹色嘅Churro新地賣相超靚好Fansy🥰打卡一流呀🤩📸彩虹色🌈嘅Churros其實係色彩繽紛嘅糖碎嚟嘅🤫外層超級酥脆,但咬落去就好鬆軟😋配埋糖粉甜甜地好好食!牛奶雪糕淋上朱古力醬,加上七彩果味麥片成件事又係好夢幻好靚🤤Churro配埋雪糕一齊食一冷一熱,冰火交融,好夾好正😋🌟開心果脆脆💚𝐆𝐥𝐚𝐳𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨 $38呢款係糖衣Churro😚我哋就揀咗我近期大愛嘅開心果味😛💚成條Churro淋滿咗開心果醬,仲灑上粒粒開心果碎,食落好crunchy,而且開心果味超濃的!🤤一定要趁熱食!🌟爆漿𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨 $68呢個幾抵食😆入面有5條爆漿Churros🤣可以揀焦糖牛奶醬或者是日精選醬餡~嗰日精選醬餡係檸檬吉士🍋貪心兩款都想試嘅我哋就要混味😝Churros入面真係擠滿哂醬!咬落去會爆漿🤣不過兩款
🌟𝐑𝐚𝐢𝐧𝐛𝐨𝐰🌈 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨新地杯🍦$68
🌟開心果脆脆💚𝐆𝐥𝐚𝐳𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨 $38
🌟爆漿𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨 $68
呢個幾抵食😆入面有5條爆漿Churros🤣可以揀焦糖牛奶醬或者是日精選醬餡~嗰日精選醬餡係檸檬吉士🍋貪心兩款都想試嘅我哋就要混味😝Churros入面真係擠滿哂醬!咬落去會爆漿🤣不過兩款醬都比較甜,個人鍾意焦糖牛奶多啲,不過食一條已經會好漏🫣一定要開心share😆
最治癒係見到店員即時搓麵團炸Churros🤣好鬼正!😝見到佢仲有milkshake!下次一定要試😋🤫
回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)
加一服務費:❎
📍地址:TWIST & BUCKLE, Churros Specialists (北角)
北角電氣道180號百家利中心地舖