朋友話好耐無食burger,又話呢間係香港米芝連指南推介嘅餐廳,明嘅......咁即係想食呢間burger shop啦😂我哋4條友同時都對Classic Burger有興趣,所以就點咗2 set經典2人餐!▶️經典2人餐($288)每個餐除咗有2個Classic Burger外,仲有和風沙律醬薯條、2隻雞翼及2杯汽水!🍔Classic Burger老實講,我哋一致認為個burger唔好食🥴首先個burger好鹹,煙肉食落都幾乾,牛肉又唔夠juicy,反而感覺好油,所以成個burger嘅感覺係又鹹又乾又嚡口,要不停飲汽水😓底部嘅軟包可能係咁吸油,結果又濕又梅,口感好核突,朋友食剩1/4已食唔到落去!🍟和風沙律醬薯條呢個薯條基本上係成個餐最好食嘅,薯條係新鮮熱辣即炸,加入木魚絲、紫菜碎和沙律醬等,幾香口惹味😋🍗雞翼雞翼都係新鮮即炸,炸得幾香口,但雞翼應該毫無經過醃製,所以係淡而無味嘅😓🥤汽水如果唔飲汽水,可以每支加$20嘅價錢換成支裝啤酒!完全唔明點解米芝連推介竟然係呢個質素,呢間餐廳係我呢三個月嚟食過最難食嘅burger shop,唯一值得推介嘅係餐廳做緊STELLA啤酒🍺全日買一送一pr

▶️經典2人餐($288)

🍔Classic Burger

🍟和風沙律醬薯條

🍗雞翼

🥤汽水
如果唔飲汽水,可以每支加$20嘅價錢換成支裝啤酒!

完全唔明點解米芝連推介竟然係呢個質素,呢間餐廳係我呢三個月嚟食過最難食嘅burger shop,唯一值得推介嘅係餐廳做緊STELLA啤酒🍺全日買一送一promotion,如果唔食burger,改為齋飲酒都幾抵嘅👍🏻
Type of Meal
Dinner