2023-08-04 906 views
呢間係粉嶺嘅港式茶檔超地道,平日一至六朝早5點就開門,做到4點就收檔,擺明係做local生意,最鐘意就係試呢啲local嘢,估唔到價錢同味道都有驚喜.⭐️豬扒麵 / 雞翼麵 $24 轉出前一丁/福麵/米粉/通粉同價豬扒分量有足一塊 雞翼三隻大大隻全部即炸熱上 推薦熱辣辣脆卜卜嘅雞翼🤩食到你飽都係$24 我無野好講啦.⭐️蛋鹹牛肉加多士 $22鹹牛蛋煎到好似厚底pancake夾埋多士即自製極厚底鹹牛肉蛋治達成‼️蛋食落嫩滑 同鹹牛肉+多士係prefect match 係永遠的comfort food🇭🇰.同場加映 呢度嘅姐姐超nice 姐姐聽到我地問咩係 熱大個仔 同熱大個女即刻熱情推介😂😂 同澳牛個啲趕你落單伙記完全唔同.開估時間仔👦🏻:阿華田溝好立克溝奶茶女👧🏻:咖啡溝朱古力再次多謝姐姐熱情介紹 又幾好飲😂😂.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_粉嶺.#漢興茶檔 (粉嶺)地址:粉嶺聯和墟聯興街3號地下B號舖.⭐️評分:味道:3.5/5 環境:3.5/5 比一般茶檔乾淨企理服務:4/5抵食:5/5
⭐️豬扒麵 / 雞翼麵 $24
女👧🏻:咖啡溝朱古力
再次多謝姐姐熱情介紹 又幾好飲😂😂

#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_粉嶺
#漢興茶檔 (粉嶺)
地址:粉嶺聯和墟聯興街3號地下B號舖
⭐️評分: