2023-06-24 32 views
📍粉嶺- 聚悅庭身為一個沙田友 平時真係好少會入粉嶺果頭食飯♪( ´θ`)ノ但係琴日見朋友誠意邀請我入去 就終於去咗粉嶺❤️仲試咗間好多人推介嘅飲茶之選~ 聚悅庭☘️鴛鴦燒賣第一次見鴛鴦燒賣😋😋冇諗過咁有驚喜!綠色燒賣味道好fresh👍🏻👍🏻推介喔!(///▽///)椒鹽九肚魚小食方面我哋叫咗九肚魚!依個價錢食到咁多隻真係好抵!味道方面都炸到好脆身♪( ´θ`)ノ性價比之選❤️❤️👍🏻🥩黑椒牛仔骨點心我哋再叫咗籠牛仔骨😋👍🏻牛仔骨整得好入味 有埋黑椒 層次簡直提升咗幾倍(*ˉ︶ˉ*)好食!宮殿翡翠餃跟住再叫咗個招牌點心 皮唔會好厚 入面都好足料♪( ´θ`)ノ推介!📍粉嶺- 聚悅庭地址: 粉嶺華明路21號華明邨華明商場地下G05號舖
📍粉嶺- 聚悅庭

鴛鴦燒賣