2019-06-11 972 views
d燒肉食落粉粉的,無乜豬肉既質地,其實吾關乎豬既部位事,只係純綷講個肉本身,吾知道用d乜野黎醃,搞到d肉太鬆散,吾似豬肉,因為門口寫住神級調味,所以先買黎試下。不過燒肉醃到咁都誇張了,寧願吾醃正常返少少,因為自己燒bbq都可以食到肉有質地,點解燒完吾係梗左而係鬆到散呢,如果係柔軟,有質地,吾需要散,先會好食的,呢度我都吾覺似原本豬肉的質地。門口寫了神級調味,我都食到舊肉係咁,其實點樣落d乜野調味都無辦法改變肉質的。食物點樣都吾緊要了,但係員工態度是好重要的。其實切燒肉好快的吧,買了飛等了過幾分鐘然後再叫返你的號碼,得我一個人就不用浪費時間排自己的隊叫號碼吧!又沒有甚麼客人切東西,莫名其妙的搞到好似排隊咁,使吾使呀。慢都吾緊要的,但是禮貌都要了吧,不懂形容,都不明白很多人都要“排隊”買嗎?

TakeAway