旺角又新開咗一間手搖店,價錢唔算貴,經過見到真係拒絕唔到🤣🤣🌟錫蘭珍珠奶茶 $42‼️用熊仔樽裝住真係好可愛呀!仲要戴埋頸巾仔,即刻打卡😍之後個樽仔仲可以循環再用,放係公司都好可愛呀!🌟寒天愛玉小紫蘇 $48‼️一樣都係聖誕熊仔系列~做到有漸變效果,小紫蘇可以增加口感,唔使飽飲完會太飽🌟粉粿布丁奶茶 $32‼️店員特別推薦呢個,叫咗3分糖,飲落真係有驚喜!布甸同埋粉果Q彈嘅口感,真係好正,茶香味都好出,大推!🌟檸檬愛玉小紫蘇‼️小茶蘇含有豐富嘅膳食纖維,感覺健康啲🤣因為叫咗無糖,飲落係偏酸(我自己接受到),加埋愛玉啫喱嘅口感,都唔錯,幾fresh🌟百香蘆薈茶‼️食到有百香果粒粒嘅口感,又有蘆薈,口感大滿足😋建議可以叫無糖!

🌟錫蘭珍珠奶茶 $42

🌟寒天愛玉小紫蘇 $48