2018-07-29 407 views
朋友入左醫院黎屯門探下朋友,探完朋友就去屯門市廣場搵食,見到粉紅色裝修好可愛,就入黎食,叫左套餐再加個兒童餐,套餐係唔同類別揀,好多選擇。我揀左青蘋果蟹肉沙律,是日餐湯(南瓜湯),shake shake單骨雞蛋翼,燒一口安格斯牛粒,炸軟殼蟹冬蔭功意粉,Girlboss龍蝦包, 兒童餐都好豐富有芝士鮮茄意粉,芝士焗粟米,乳酪鮮果,青蘋果soda。青蘋果蟹肉沙律清新既選擇shakeshake單骨雞翼要左紫菜粉,香脆又惹味燒一口安格斯牛粒比較淡味要點下碟邊既黑炭鹽, 雖然全熟但肉質都唔柴,大帝都食到。炸軟殼蟹冬蔭功意粉係乾身既意粉,類似炒意粉,意粉唔會煮到淋晒仲好有咬口,好香冬蔭功香料味加左少少芝士好香我好鐘意食,軟殼蟹炸得香脆唔油膩,估唔到咁好味。Girlboss龍蝦包,包外脆龍蝦肉結實帶鮮甜味加埋醬汁同火箭菜,整體好夾雖然要加錢但都好值得兒童餐既芝士鮮茄意粉都好食,我同先生每人食左啖試下味,其他大帝清晒,仲有芝士焗粟米同乳酪鮮果營養十足既兒童餐,大帝亦好鐘意食。我覺得套餐幾抵食,又多選擇整間鋪都係粉紅色系,連bb櫈,兒童餐具都係粉紅色,粉紅少女心爆發。

青蘋果蟹肉沙律清新既選擇

shakeshake單骨雞翼要左紫菜粉,香脆又惹味

我覺得套餐幾抵食,又多選擇
Type of Meal
Dinner