2018-04-14 2230 views
好有禮貌嘅店員呀👍門口的接待員小姐交代得好清楚幾多號枱, 又提你通知定未到既朋友;上到去每位店員都同你打招呼;再有一位店員好細心,亦都好有耐性咁介紹成個餐單😍食既時候又會提你某D食物先享用唯佳等等,真的好細心!座位寬敞,張枱好大, 所以無論你叫幾多食物都冇問題,食物擺設精美!非常推介呢個 冬瓜卜卜蜆海鮮鍋 因為佢夠清甜, 唔會蓋過食物嘅味道,真的能夠食得出所有食物嘅真味還有一個神奇既經歷就係食完成餐,個鍋唔多油㗎這兩個麻辣前菜份量細細,但好鬼惹味食到你唔停得口,一放低我哋就清咗佢啦!係安格斯牛頸脊黎㗎,牛頸脊已經好好味啦,仲喺安格斯添又林又有牛味,肥瘦均勻呢個拼盤真係好好味,每一樣嘢都有佢獨特嘅味道,大家要慢慢享受, 搭真啲佢哋既味道!這個太極菇好鬼香㗎,一定係好質素既冬菇。魚皮同響鈴大大件 ,我覺得魚皮較優勝,兩款又脆又唔油!佢哋分別係芝士豚肉餃和蟹肉餃,以前打邊邊好難得食到蟹味既丸,呢個真係有;豚肉餃都重芝士味,都好得芋圓林林地、甜甜地好得意😋呢個不妨叫多幾粒,因為佢好煙韌呀! 個皮又薄,餡料又好豐滿,紫薯味好甜呢個外貌係獅子狗魚旦,原來裏面有兩層皮,fill哂啲芝士喺度, 一咬落

還有一個神奇既經歷就係食完成餐,個鍋唔多油㗎

冬瓜卜卜蜆海鮮鍋

這兩個麻辣前菜份量細細,但好鬼惹味
食到你唔停得口,一放低我哋就清咗佢啦!
手工麻辣麻醬手撕雞, 秘製麻辣木耳

係安格斯牛頸脊黎㗎,牛頸脊已經好好味啦,仲喺安格斯添
又林又有牛味,肥瘦均勻

手切安格斯牛頸脊肥牛片

101特選手工火鍋拼盤

這個太極菇好鬼香㗎,一定係好質素既冬菇。
太極 冬菇

魚皮同響鈴大大件 ,我覺得魚皮較優勝,兩款又脆又唔油!
手工的炸魚皮及即炸響鈴

黑松露蟹肉餃、黑松露芝士豚肉餃

芋圓林林地、甜甜地好得意😋
台灣九份紫薯芋圓

紫薯水晶包

呢個外貌係獅子狗魚旦,原來裏面有兩層皮,fill哂啲芝士喺度, 一咬落口好香芝士味,兩層質感似pasta!
日式芝士竹輪卷

呢到有超多飲單選擇,仲係任飲,勁開心囉,一個人飲咗三杯,最靚果杯係盆栽炭燒咖啡珍珠,而杯杯都好好飲

盆栽炭燒咖啡珍珠

紫薯水晶包
日式芝士竹輪卷
盆栽炭燒咖啡珍珠
  • 太極冬菇
  • 手工麻辣麻醬手撕雞,秘製麻辣木耳