2023-12-13
襯小朋友番晒學,緊係約個朋友一齊去嘆個悠閑午餐啦!想好feel啲,我揀咗係海港城嘅《Lady Nara》泰國菜!一入去環景好美啊!有個鞦韆位同窗邊位靚,打卡絕對一流🤩我同朋友叫咗幾款食物:💠鹹蛋黃薯條配士多啤梨沙律醬好特別又勁靚嘅粉紅色💓士多啤梨醬,食薯條都添加咗少女心💕💠大蝦🍤柚子沙律超欣賞呢碟柚子沙律,我一個人食晒咁滯,開胃而且柚子大大粒、多汁又勁甜!💠泰式豬肉炒河粉泰國闊河粉係我喜愛,有韌道又大大片!好味😋💠泰式奶茶意大利芝士餅Tiramisu 甜品喎,仲要係Tiramisu 賣相又吸引,食落仲好好味,質感屬流質比起一般Tiramisu質感唔同啊!特別👍🏻💠香蕉薄餅配榛子醬及煉奶去親泰國一定必食嘅甜品,見到有得叫,當然要食番個pancake啦!滿足感爆咗😆😆 啲醬剛剛好,真的,包你食完下次會再叫!不得不提,呢度環境滿滿少女心打卡位🎀🎀有鞦韆位,可以任意打卡、影相📸️就算未能安排坐係窗邊食飯,都可以好似我咁,食完後去窗邊🪟特色海景座位拍照留個念💖
一入去環景好美啊!有個鞦韆位同窗邊位靚,打卡絕對一流🤩
我同朋友叫咗幾款食物:
💠鹹蛋黃薯條配士多啤梨沙律醬
好特別又勁靚嘅粉紅色💓士多啤梨醬,食薯條都添加咗少女心💕
💠大蝦🍤柚子沙律
💠泰式豬肉炒河粉
泰國闊河粉係我喜愛,有韌道又大大片!好味😋
💠泰式奶茶意大利芝士餅Tiramisu
💠香蕉薄餅配榛子醬及煉奶