2019-08-26 865 views
Happy Friday 食好D, 去左Citywalk 食lunch. 因為即日訂左位去所以去到唔駛等~一行5人叫左9個點心 1個荷葉飯 已經再食唔落甜品啦~樣樣食物都好精緻, 有幾樣特別推介白玉王鴿外脆內軟, 又滑又JUICY, 仲要抵食!! 一個人食到1隻!猛虎咬豬類似西安肉夾饃, 軟淋淋既蒸包夾扣肉, 仲加左少少酸菜同茄醬, 食半個唔算好肥膩, 我個人而言覺得幾好荷花蒸飯估佢唔好幾出色, 有肉又有蝦, 荷葉味唔太出但overall 係好食既肉鬆抓餅有台灣手抓餅既感覺黑金流沙包賣相靚, 又流沙, 熱食一流點來聚聚呃Like 一流, 顏色靚, 黎到即時會嘩一聲黑色係墨汁松露蝦餃, 味道唔錯白色心形既係奶香糕 似QQ板既白糖糕 唔太甜 都唔錯其他我無食啦~總括而言樣樣都幾好味, 服務都幾好 一定會再幫襯
一行5人叫左9個點心 1個荷葉飯 已經再食唔落甜品啦~
樣樣食物都好精緻, 有幾樣特別推介
白玉王鴿

猛虎咬豬
荷花蒸飯
肉鬆抓餅
有台灣手抓餅既感覺
黑金流沙包
賣相靚, 又流沙, 熱食一流
點來聚聚
呃Like 一流, 顏色靚, 黎到即時會嘩一聲
黑色係墨汁松露蝦餃, 味道唔錯
白色心形既係奶香糕 似QQ板既白糖糕 唔太甜 都唔錯
其他我無食啦~

總括而言樣樣都幾好味, 服務都幾好 一定會再幫襯
2019-08-23
$150 (Lunch)
  • 白玉王鴿