L'AMOUR

2024-03-08 37 views
朋友請食飯,仲話要食豪啲🤭揾左黎呢度,食海鮮大餐….喺外面睇以為佢無開😂點知幾秒後,侍應推開道門,嘩~有客人架😂😛 坐低望左望餐牌…朋友見到佢最愛嘅海膽🤩極品海膽魚子醬伴生蠔 ($688 6pc)生蠔幾肥美,海膽厚厚嘅2-3塊,仲有魚子醬同金薄,好豪華呀~😗生蠔質感介乎爽口同creamy之間,加上海膽,魚子,層次豐富,食完好滿足🥰主菜我叫咗法式西鰽鱸配椰菜花蓉 ($288)我覺得擺盤幾靚,味道呢🫣…魚肉質地比較實,唔容易散開,但個魚喺食嗰陣已經凍左…個魚有好多配菜,3色薯蓉同蕃薯蓉好滑,不過我個人唔太鍾意個醬👀有啲沙律醬味🥺朋友叫咗忌廉法國海膽意米飯 ($368)細細杯,份量有啲少,不過我朋友比較細食,呢個份量還好,佢話薏米好有咬口,海膽一樣新鮮另外,食完個頭盤,呢個海膽飯比較起黎就有啲失色~😣同埋份量太少,性價比一般不過入到餐廳,其他客人都靜靜咁享受晚餐~ 唔好意思好似平時咁大聲講大聲笑🫣🫣
朋友請食飯,仲話要食豪啲🤭
揾左黎呢度,食海鮮大餐….

坐低望左望餐牌…朋友見到佢最愛嘅海膽🤩
極品海膽魚子醬伴生蠔 ($688 6pc)

主菜我叫咗
法式西鰽鱸配椰菜花蓉 ($288)
我覺得擺盤幾靚,味道呢🫣…
魚肉質地比較實,唔容易散開,但個魚喺食嗰陣已經凍左…

朋友叫咗忌廉法國海膽意米飯 ($368)