2025-02-13 1069 views
一行四人, 收工搵中菜食. 知道有新開 潮粵式菜. 即時衝去試試佢. 環境:仲係新年期間, 好有農曆新年氣氛, 紅當當, 又有花又有過年音樂. 座位好闊, 檯與檯之間都好充足位置. (*因為我地四個人講野好大聲, 成日怕嘈到人*)服務:我本人好鍾意位男經理, 好細心 (會推椅, 每個菜色都會介紹一次) 仲好好笑容. 另外一位女店長都好好. 見我地多野, 都俾多3張椅我地放. 口味:睇到我既食評都知我比較鍾意食粵菜. 今日係潮粵菜, 仲有分子料理頭盤. 由酸, 甜 到 甘 脆. 咩都有齊. 大滿足. 仲有近期明星代言既紅酒. 岩哂.
一行四人, 收工搵中菜食.
知道有新開 潮粵式菜. 即時衝去試試佢.
環境:

服務:
見我地多野, 都俾多3張椅我地放.

口味:
由酸, 甜 到 甘 脆. 咩都有齊. 大滿足.
仲有近期明星代言既紅酒. 岩哂.
潮式四寶
芝心大蝦
鹵水獅頭鵝
方魚炒芥蘭度
潮式涼瓜腩肉
脆皮鹽香雞
潮州炒麵線
潮式凍馬友
Other Info. : 而家佢網上訂位食lunch 或 Dinner 都有折頭. 如果係中環想搵潮粵 (中菜) 呢間係吾錯既選擇.
2025-02-12
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)
潮式四寶
芝心大蝦